Mijn revalidatie... hulp vragen....

Geplaatst: 12/12/2018

In oktober 2013 heb ik samen met vele anderen hard gewerkt aan mijn herstel. Voor mezelf had ik besloten dat ik wilde blijven werken tijdens mijn revalidatie zodat ik betrokken kon blijven in het arbeidsproces. Werken is een deel van mijn leven.

Ik stelde mezelf open voor alles wat er naar boven zou komen, zowel fysiek als mentaal. Ik werd gewoon nieuwsgierig naar mezelf.

Vele gesprekken volgden met psychologen, therapeuten, groepsgesprekken en ook sporten was onderdeel van het traject.

Tijdens deze vier maanden heb ik bijzondere en lieve mensen ontmoet met ieder zijn of haar eigen verhaal! Ik heb gehuild, gelachen en heb veel inzicht gekregen in mijn eigen systeem.

Deze inzichten hebben mijn systeem in beweging gebracht. Met name loyaal zijn aan, het niet gehoord worden en het niet serieus worden genomen waren triggers die als pijnpunten in mijn systeem werden aangeraakt.

Na vier maanden revalideren stond ik buiten en dacht: “ja en nu? “ Ik wilde door, verder met mijn persoonlijke ontwikkeling. Waarom was ik zo loyaal? Waar komt de pijn vandaan die ik voelde als ik niet serieus werd genomen? En waarom heb ik het gevoel dat er niemand naar mij luistert? Al deze vragen gooide ik op het internet en kwam terecht op een website waar een opleiding werd aangeboden met modules waar al mijn vragen aan de orde kwamen zoals de Innerlijke criticus, het stellen van doelen, in verbinding zijn met mezelf, ademhalingsoefeningen, stressmanagement etc.

Ik ben gaan kennismaken in Amersfoort en heb mij aangemeld en zo begon ik in 2014 met de opleiding Holistisch Life Coaching....

Om terug te gaan naar de website, klik hier