Opleidingen...

Geplaatst: 01/01/2019

Aan het einde van mijn tweede blog vertelde ik dat ik een opleiding ging volgen.

Ik had er veel zin in en in maart 2014 ging ik 1x per 14 dagen naar Amersfoort. Ik ontmoette nieuwe mensen, maakte kennis met docenten en voelde mij veilig en vertrouwd in deze omgeving.

Het was een opleiding van 1,5 jaar waarin ik mezelf helemaal in het diepe heb gegooid.

Het luisteren naar de verhalen van de ander, het delen van mijn eigen verhalen, samen lachen, samen huilen maar ook troost vinden bij elkaar maakte het voor mij een hele bijzondere opleiding.

De module coaching vaardigheden waarin ik diverse technieken heb mogen leren hoe ik op een effectieve en unieke manier in gesprek kan zijn met de ander en toch dicht bij mezelf mag blijven vond ik stiekem toch wel reuze interessant. Dat ik na het afronden van deze opleiding als coach een eigen praktijk kan beginnen gaf mij het verlangen om op deze manier mensen te mogen bereiken en te begeleiden.

Eind 2016 heb ik de opleiding afgerond en in januari 2017 YourTime-coaching ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

In september 2017 heb ik de opleiding Leer Systemisch Coachen in Lunteren gevolgd. Deze opleiding heeft tot doel om jezelf als coach verder te verdiepen en te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Een prachtige opleiding waarin ik mensen mag gaan begeleiden in hun eigen systeem, het gezin van herkomst. Wat voor invloed heeft het gezin van herkomst op jouw leven? En wat voor wezenlijke verandering kan het jou brengen?

Ik heb nu al mensen mogen begeleiden om op de zielslaag verbinding te maken met zichzelf, waardoor blokkades worden verbroken in hun leven, in het werk en in de relatie. Daar word ik blij van, daar krijg ik energie van.

Nu aan het begin van het nieuwe jaar 2019 ga ik verder met het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en in het begeleiden van mensen met Fibromyalgie.

Door meer liefdevol met jezelf te leven kunnen we ook liefdevoller zijn naar anderen.

Ik ben dankbaar voor de weg die ik in de afgelopen jaren heb mogen bewandelen! Het was confronterend, leerzaam en helend!

Gun jezelf een liefdevol leven!

Om terug te gaan naar de website, klik hier